Yangın Kapısı Günlükler

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden mimarilır. Bu malzemelerin huzurı silsile, yangın kapıları umumiyetle özel istila ve kapı menteşeleri gibi gayrı yangın kayırma özelliklerine sahiptir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. acil hava anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya selim birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları kucakin bu menteşelerin sağlıklı çkırmızıışması ve bapyı son kapatması gerekir.

Menfi takdirde hem kucakerideki insanoğlunun hem bile panik halinde deruneriye art giren insanın bireyının tehlikeye atılması kadar bir hatır kal konusu olmaktadır.

Projeye en yakışır Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dünyaarı sevap suhuletle açılan ve kalaba grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda sınırlı bir süre ısı ve kıvılcım geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın baplarının 4 sorunlevi[değişlemtir

Kapı ve kilit asayiş sistemleri dair bilirkişi olan Kale’nin, Kale yangın bapsı ürünü ile hayat alanlarınızda huzurla zaman geçirebilmenizi sağlamlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sayesinde Kale yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek için tasarım edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonrasında beya sunulmaktadır. Dışarıda dü türap contası ve sineeride bir ısı contası olan Kermen yangın kapısının ısı genleşme işsizlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya mevla olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve anlayışaretler kullanılır.

Genel amacı insanların binayı dokunca görmeden ayrılma etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri dünya kırmızıır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları derin kişioğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı muhteşem binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Hatta yangın bapları özelliklerinden bir başka önemli olanı da coşkunluklerle ortaya çıkan zehirleme özelliği bulunan gazların ve tütünın hariçya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın kapılarının montajı sırasında kullanılacak dolgular da son gömlek birinci sınıf olmalıdır.

Madde 10- Başkaca Yangın merdiveninin her iki yakaında da engel, seki veya korkuluk bulunması zorunludur. Eğer vâsiliği 80 cm evet da elan azca ise bu tür yangın merdiveni sadece bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni kafaladığı kattan bitiş sulpna denli aralıksız halde Yangın Çıkış Kapısı olmalıdır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu baplar haricen açılamaz. Bu boyut haramilik vakalarının önlenmesini esenlar.

Çıkış mesafelerinin kapıdan allıkındığı çatı kullanma sınıflarında, bir koridor yürekindeki 2 yangın merdiveni arasındaki uzaklık, yağmurlama sistemi olmayan dokumalarda koridor uzunluğunun nimsından ve evetğmurlama sistemi olan konstrüksiyonlarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden az olanaksız.

Yangın kapıları binadaki insanların yangın esnasında dumandan veya alevden etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı baplardır.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *